Kattenhotel

Welkom bij FureverPets kattenhotel

Welkom bij FureverPets kattenhotel, waar we uw katten een comfortabele en luxe ervaring bieden tijdens hun verblijf. Ontdek onze twee prachtige accommodatieopties: The Green Lodge, ideaal voor één of twee katten, en The Royal Suite, een luxe toevluchtsoord voor één tot drie katten. In The Green Lodge genieten uw katten van een gezellige en ontspannen omgeving, terwijl ze in The Royal Suite worden verwend met extra ruimte en voorzieningen. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare optie voor uw katten of hen wilt trakteren op het beste van het beste, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Wat moet je weten voor je bij ons boekt?

We streven we ernaar om het verblijf van uw kat zo gemakkelijk en zorgeloos mogelijk te maken. Daarom zijn maaltijden inbegrepen tijdens hun verblijf, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over voeding. Indien uw kat speciale voeding nodig heeft, mag u dit gerust meebrengen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw huisdier de juiste voeding krijgt.

 

Inchecken

Voor een soepel incheckproces vragen we u vriendelijk om het paspoort van uw kat mee te brengen. Dit stelt ons in staat om alle benodigde informatie over uw kat vast te leggen en ervoor te zorgen dat ze een aangenaam verblijf hebben bij ons. Als uw kat medicatie nodig heeft, vergeet dan niet om dit ook mee te brengen, zodat ons ervaren personeel ervoor kan zorgen dat ze de juiste zorg krijgen tijdens hun verblijf.

Openingstijden

U mag uw kat ophalen tussen 8:00 tot 12:00 uur en van 16:00 tot 18:00 uur voor het brengen.

Op deze manier proberen we het ophalen en brengen zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat zowel u als uw kat een stressvrije ervaring hebben.