Interesse in een adoptie katje?

Kitten of Volwassen Kat?

De keuze tussen een kitten of een volwassen kat kan lastig zijn. Kittens zijn schattig en speels, maar vergis je niet: ze worden snel groot en hebben veel aandacht nodig. Volwassen katten zijn vaak rustiger en hun karakter is al gevormd, wat het makkelijker maakt om een goede match te vinden.

Sociaal Welzijn

Katten zijn sociale dieren. Het is vaak aan te raden om kittens per twee te adopteren voor hun mentale welzijn. Volwassen katten kunnen ook een positieve invloed hebben op kittens.

Karakter en Gedrag

Elke kat is uniek. Sommige katten hebben meer tijd nodig om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving. Het is belangrijk om een kat te kiezen die past bij uw levensstijl en gezinssituatie.

Wat U Nodig Heeft

Bij de adoptie van een kat komt veel kijken: van kattenbak en voeding tot speelgoed en dierenartsbezoeken. Zorg dat u goed voorbereid bent.

Mythes en Misvattingen

Er zijn veel misvattingen over katten, zoals dat katers altijd sproeien of dat kittens makkelijker te vormen zijn. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn.

Adoptieproces

We kiezen niet op basis van foto’s; een bezoek aan ons asiel is essentieel. We vragen ook enige informatie om te zorgen voor een goede match tussen u en uw toekomstige huisdier.

Onze Filosofie

We zijn geen winkel; we zijn een asiel dat streeft naar het geluk van elk dier. Als u bereid bent om een kat een ‘FurEverHome’ te bieden, dan bent u de perfecte adoptant voor ons.

Meer Informatie

Voor een overzicht van beschikbare katten, bezoek onze website. Houd er rekening mee dat de website niet altijd up-to-date is vanwege de drukte. Neem gerust contact met ons op voor de meest actuele informatie.